Nendo

Super minimal new Nendo‘s installation <<Installation for the main event “future primitives” at Biennale INTERIEUR 2012, held in Kortrijk, Belgium. A number of artists, designers and architects were asked to design a single 60 square meters space under the theme ‘a room that represents the interior space of the future’. We jettisoned the idea of a single space in favor of six small structures, each with multiple floor layers, adding up to a total floor space of 60 square meters. Each of the structures displays a single fishline chair. Rather than constructing a single space through multiple pieces of furniture, our structures create a specialized space for each single piece. Extending the idea outwards, our pavilion becomes like a village for chairs>>

[All photos by Joakim Blockstrom]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s